Kë shan Besniku i 2Po2?

Intervista - - JAVA VIP -

Duket se është irrituar shumë reperi kosovar, Besniku, pasi në faqen e tij zyrtare në Facebook, ka postuar një status ku shan çdo aplikim të mundshëm që mundëson realizimin e një kënge: “Fuck You Canon ‘ Fuck You Adobe ‘ Fuck After Efect To . Fuck Fruity Loops , Logic, Reason Fuck F a c e B o o k , Tw i t t e r, Instagram,YouTube Fuck You All !!! Që Ja Keni Dhon Mundsin Gjithkujt Me Bo Kong E Spote ! Fuck Fuck Fuck”, ka përfunduar mllefin e tij Besniku. Dhe i gjithë ky mllef e ka një arsye, që do të jetë shtimi si kërpudhat pas shiut i “këngëtareve”. Këtë verë kemi një boom këngëtaresh që i shohim edhe për herë të parë dhe në tregun muzikor është bërë një lëmsh i vërtetë muzike. Madje një këngëtar i zgjuar, zgjedh që më mirë ta publikojë videon e tij gjatë periudhës së vjeshtës pasi vera është kthyer në “Stinë e nxonme” nga vërshimi i këngëtarëve të rinj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.