Të gjitha problemet i shkakton Ambika

Intervista - - TELENOVELA -

Sadna futet ndërkohë që Ambika po i flet dhe Aleku nis të qajë, gjë që e shqetëson shumë Sadnën, e cila përpiqet ta qetësojë atë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.