NJËRI- TJETRIN

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

ku kemi prenotuar dhe e konfirmova. Ai e mohon.. Unë dua të ndahem, ndërkohë familja e tij kundërshton. Po kështu, dhe familja ime, më thonë janë gënjeshtra. Ju si do të vepronit?

- Akoma e mbake në FB ti moj, jepi fund të ka ul si femër ka luajtur me dinjitetin dhe personalitetin tënde si femër dhe aq më keq të fejuar në shtëpi. Nuk e di si e duron akoma se të isha unë i shkoja atje tek pushimet që të bindesh në ishte e vërtetë ajo! Po mashkulli të loz sipas kokës që gjen moj, por mos e lejo. Klodjana Klodi.

- Ai qenka mashkull i zgjuar të ka gjetë ty idiote dhe me lek dhe ti arrin dhe kërkon mendime nga ne. Ajo Bela. - Ja fut kot ajo. Elio Xara - Po ç’të bësh ndonjëherë leku shkon në vend të gabuar. Bela.

- Mos pyet as familjen dhe askënd, por ndaje përfundimisht, ai është person pa karakter. Dhe këta që të shajnë ty për budallaqe e kanë gabim. Ti je e pastër vetë dhe ke menduar se ke një person serioz në krah, nuk është faji jot që të ka rënë mashtrues. Ti ke qënë dhe e fejuar me të, është normale t’i besosh. Po këtu shumica e meshkujve janë koqe nga trutë, vetëm kur e humbin femrën e tyre kujtohen se çfarë kanë humbur. Lulet nuk mbarojnë kurrë, çdo ditë çel ndonjë lule e re, dhe ai kujton se do jetë gjithmonë Don Zhuan. Ajo femër që ju është futur në mes, këtë gjë do ta bëjë dhe me një çift tjetër. Një kurvë ka në krah, mos ki merak, jepi shqelmin dhe mos u kthe më me të kurrë. Anila. që mund të kalojë përpara, por aty ndodhet gabimi se bukuria s’ka të bëjë me bukurinë që ka brënda çdo njeri. Sa herë kam parë persona që janë penduar që u ndanë, dhe kërkojnë mënyra rikomunikimi.

Shpresa.

- Vetë paraqitja të bën t’i afrohesh apo ti largohesh tjetrit, kur tjetri është i qeshur të bën për veten e tij mënjëherë, kurse personi i vrazhdë gjithmonë nuk ka shoqëri. Kërkon një moment që të kalosh bukur, sigurisht që do zgjedhësh të qeshurin, edhe pse nuk mund të jetë gjithë kohën pozitiv. Por statistikat thojnë që i qeshuri të jep jetë.

Goni.

- Jam 18 vjeçe dhe kam puthur për herë të parë në moshen 14, akoma besoj se jam në kërkim e sipër të dashurisë dhe të ndjenjave. Nuk jam penduar për puthjen e parë fare, djali më pëlqente dhe nuk dua të pendohem për momentet e bukura të jetës.

Tania.

- Unë mendoj se kjo ndodh, sepse s’kanë asgjë më për të shitur kanalet televizive dhe nxjerrin femra lakuriq. Sa femra keni parë ju të shpjegojnë kohen me bikini në disa kanale televizive jashtë Shqipërisë. Tashmë jemi bërë dhe ne si bota dhe po ecim në hapat e tyre dhe s’ka më orar që të paktën kalamjt tanë të mos i shohin këto degjenerime.

- Kam dashur të shkruaj dhe më parë, por kisha frikë se nuk do botonit shkrimin tim, atë që dua të them për të dashurin tënd, është e dashur Laura që ai është një copë injoranti dhe gabimi yt është që akoma kërkon nga ne të themi përse të ndau ai ty. Mëso një gjë, kur tjetri është racist për gjënë më të thjesht, prit një ditë se do jetë dhe me ty po patët ndonjë ndryshim qoftë ngjyre apo rrace.

Nisjeta.

Bianka.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.