Yetje - ërgjigje ër seksin

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Bërja e synetit nuk është e domosdoshme, por është gjë e mirë, sepse nuk merrni lehtë infeksione. Personat që nuk janë bërë synet, janë gjithmonë të predispozuar që në lafshën e penisit dhe në kokën e tij, të infektohen herë pas here nga infeksione mykotike banale. Synetin mund ta bëni pa problem, në çdo lloj moshe.

Dr. Evi Dani, seksolog-androlog

Ky hormon ndikon në zhvillimin intelektual, humorin dhe përqendrimin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.