Juaj...

Intervista - - POSTA -

Ndaj lulja u tret nga malli i malit dhe mbeti në fushë veç prushi i zjarrit. U fol për lulen gjatë nëpër këngë Sa njerëzve u mbeti e bukura në mend.

Lavdosh SINANAJ Butësisht, të prekte edhe nata E hënën të gjithë hidhte te ti. Ç’dritë argjend mbi flokë të gjata ...mrekulli mbi mrekulli! Kur vera në gotë, priste e etur Buzët e tua plot ëmbëlsi. Unë përballë, mahnitur mbetur ...mrekulli mbi mrekulli! E dekoltetë që vishje mbrëmjeve Tunikë që mbanin perënditë Mbi ato supe, parajsë e ëndrrave ...mrekulli mbi mrekullitë!

Bledi YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.