Poezia

Intervista - - POSTA -

Sot është e shtunë

Sot është e shtunë, Mbetet edhe një ditë; Dashurinë ta braktis unë, Dhe ajo të humbas të ritë. Sot është e shtunë, E ajo zemër copëtuar. Lotët që i rrjedhin lumë, Duke pritur e përvëluar! Eh, shkuan plot dy vjet! Qëkur e braktisa; E di, shpirti i saj thërret, Që kur tradhtinë nisa! Sot është e shtunë, E diela e dasmës po troket. Vallë atë pse e lash’ unë? Oh, ndërgjegje sa po më vret!

Flamur CEPELE

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.