Naser Nika: Sabri Sam Gjoni, AVOKATI QE NUK NJEH HUMBJE

Intervista - - POSTA -

Ai quhet Sabri Sam Gjoni, është avokat prej vitesh dhe në platformën e pajisjes me dokumente të rregullta amerikane, nuk njeh humbje në asnjë çështje që ka marrë përsipër.

Pas zhgënjimeve të herëpashershme të shqiptarëve në SHBA, një dritë jeshile dhe shprese për ata që ende nuk e dinë: kjo platformë aplikohet nga kjo zyrë prej 14 vjetësh dhe gjithkush mund të dalë prej saj i kënaqur dhe me rezultate. Nuk është e vërtetë se nuk mund të pajisen shqiptarët me dokumente të rregullta në SHBA.

Këtë na e dëshmon dhe vërteton një bashkatdhetari ynë që jeton e punon prej shumë vitesh në SHBA, Naser Nika, i njohur edhe si pronar i kompanisë se licensuar “Albis partys”. Ai, me çiltërsi, sinqeritet dhe fakte, tregon ngjarjen e fundit, të ndodhur vetëm pak ditë më parë, ku nipi i tij u pajis me dokumentet amerikane pas pajisjes edhe të mbesës, nën mbikqyrjen e avokatit të njohur me origjinë nga Ulqini, Sabri Sam Gjoni. Ai tregon se avokati Nika arriti të pajiste me dokumente 4 anëtarë të familjes së tij. Dy rastet me të freskëta janë mbesa dhe nipi i tij, që brenda pak muajve, u pajisen me dokumente amerikane. Nika, fton dhe sugjeron të gjithë bashkatdhetarët e tij që dëshirojnë të pajisen me dokumente të rregullta amerikane, se porta e vetme është avokati Sabri Sam Gjoni, në Nju Jork. Askush nuk ka dalë nga zyra e tij i zhgënjyer dhe është i vetmi që mund të ndihmojë realisht shqiptarët që jetojnë atje. Naser Nika nuk harron ta falënderojë avokatin që e konsideron më të mirin e më të mirëve pasi në çdo rast që ka marrë në dorë, rezultati ka qenë 100% sukses i garantuar.

Naser Nika, SHBA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.