Genta, koncert apo akrobaci?

Intervista - - JAVA VIP -

Ajo është energjike, shuuumë energjike dhe jo vetëm në skenë. Nëse ju ka ndodhur ta takoni Gentën, e keni kuptuar këtë... Genta mund të quhet pa frikë edhe këngëtarjaakrobate sepse ndër lëvizjet që bën, ka shumë që janë tepër të vështira për t’u realizuar në një skenë para mijëra ndjekësve. Edhe në këtë foto nuk kuptohet nëse Genta është gjatë një koncerti apo në një cirk ndërsa bën akrobacira. Ne nuk jemi kundër energjisë që posedon Genta për sa kohë që ajo përcillet edhe te fansat dhe i bën ata të ekzaltohen, por lëvizje të kësaj natyre ndoshta nuk janë krejt të përshtatshme për të mos thënë se janë të ekzagjeruara në ambiente ku fansa të moshave të ndryshme, ndodhen për t’u argëtuar në tingujt e muzikës. Apo edhe kjo një formë argëtimi është, ë Genta?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.