Ajo nuk do që të më flasë. Të ngul këmbë?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

vazhdoj jetën normale apo të insistoj përsëri te kjo vajza, meqë më ka ngelur fiksim?

- Më fal, se se nuk e di moshën tënde, por nevrikosem shumë kur kërkon mendim, ndërkohë që fundi i dihet kësaj pune. Shih përpara mor djalë; ajo që të lë njëherë, e bën prapë, është njësoj si kur lexon një libër dy herë, ndërkohë që kuptimin e di që me leximin e parë. Shkunde veten mirë dhe gjej një vajzë fshati të të respektojë e të të dashurojë. Petros Guri

- E pse të ngulësh këmbë? As ia vlen fare. Vazhdo jetën tënde, ç’merresh me të kur s’do që të të flasë më? Marsiania

- Të pëlqen? Shkoji mbrapa, këmbëngul, bëj të pamundurën që të mësohet me ty. Po e pe që vazhdon të bëjë të vështirën, largohu! Do ta shohësh si do të të vijë vetë mbrapa mor çun se s’marrke erë fare nga femrat... X. Y

- Lali, hajde se unë do të ta heq fiksimin. Ledia

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.