Poezia

Intervista - - POSTA -

Nuk mund të dua përsëri

U përballëm pas shumë kohësh Ti dhe unë, si atëherë Ti nuk munde të më njohësh Unë të njoha, menjëherë... Dorën dhamë si dy të huaj Me kokë ulur, fjalët prerë Por diçka nisi të luajë Në stomak, si atëherë... Flutura trupin e përshkuan Toka tundej poshtë ndër këmbë Ç’dreqin donin që ngacmuan Atë plagë që aq shumë dhëmb?! Por s’i lashë të fluturonin I ndalova, qëllimisht Mos më pyesni se si munda Nuk përshkruhet, natyrisht... Ti më the ‘’sa kam ndryshuar’’ Ikin vitet the, si era The që nuk më ke harruar E të tjera, e të tjera! Dhëmbët fort, shumë fort shtrëngoja Ti kërkoje nga unë fjalë Por unë vetëm të dëgjoja E së fundmi thashë ‘’më fal’’ Më duhet të iki, thashë nxituar Sytë s’i ngrita që përdhe S’isha gati për të zgjuar Atë çka në shpirt më fle! S’mund t’harroj as unë vërtet E ti nga unë, s’i ndaje sytë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.