Ragni dëgjon komplotin e Navinit

Intervista - - TELENOVELA -

Nëna e Maltit nis të bëjë komente sarkastike mbi Ambikën dhe familjen Raxhvanxh. Vineti sheh me qortim Maltin, i sigurt se ka qenë ajo që i ka treguar së ëmës për gjithç- ka. Koshalit nuk i pëlqen aspak kjo bisedë, ndaj largohet. Vineti përpiqet ta qetësojë.

Aleku shtrohet në spital dhe e gjithë familja është e tensionuar për shkak të shëndetit të tij. Ragni i qëndron pranë Vasundrës, duke u përpjekur ta qetësojë atë. Sadna i lutet Zotit që Aleku të shërohet sa më shpejt dhe Vasundra hap zemrën me të. Navini dhe Avni diskutojnë së bashku për dredhinë e tyre, por Ragni dëgjon bisedën e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.