Aleku kthehet në shtëpi

Intervista - - TELENOVELA -

Navini tërbohet ndërsa merr urdhërat e fundit nga Indraxhiti. Aleku lumturohet kur shikon se Vasundra vjen në spital për ta marrë atë dhe për të shkuar së bashku në shtëpi. Vineti i tregon Maltit për ngritjen e tij në detyrë, por ajo që i intereson më shumë së shoqes, është nëse me këtë rritje në detyrë, do t’i rritet edhe paga.

Malti i telfonon Avnit për ta njoftuar në lidhje me ngritjen në detyrë të Vinetit dhe faktin që Navini tashmë do të punojë nën urdhërat e burrit të saj. Avni dhe Navini fajësojnë Ambikën për të gjitha problemet që po u lindin. Sadna gëzohet shumë që Aleku do të kthehet në shtëpi dhe shkon atje që ta presë sa më mirë, me të gjitha ritualet e duhura. Aleku shqetësohet kur shikon se ajo djeg pak gishtin në flakën e qiririt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.