Aleku e merr veten

Intervista - - TELENOVELA -

Prakashi përpiqet të ngushëllojë Indraxhitin i cili është shumë i trishtuar. Mjeku u thotë se një person mund të futet për të qëndruar në dhomë me Alekun dhe Vasundra dërgon Sadnën. Aleku përmendet dhe kërkon Vasundrën. Ai vazhdon t’i kërkojë të falur që është sjellë aq keq me të dhe Vasundra mundohet ta qetësojë.

E ëma e Maltit planifikon të bisedojë me Koshalin në lidhje me të bijën. Ranviri informon Ragnin se Aleku e ka marrë veten. Ragni i tregon atij për komplotin e Navinit dhe Ranviri vendos ta ndëshkojë atë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.