Sadna dhe Ragni luten për Alekun

Intervista - - TELENOVELA -

Vasundra i kërkon Alekut ta kapërcejë pikëllimin që e ka pushtuar dhe i premton se do ta mbështesë në çdo hap të jetës. Malti dhe e ëma gëzohen pamasë kur Koshali u jep atyre paratë e çmimit.

Sumitra vjen në shtëpinë e Prakashit. Mjeku vjen t’i bëjë një vizitë mjekësore Alekut dhe u kërkon të gjithëve të kujdesen për të. Vineti zemërohet me Maltin e cila nuk bën gjë tjetër përveçse e pyet për rrogën e tij. Sadna dhe Ragni luten për shërim të shpejtë të Alekut.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.