Edhe njëqind Gloria!

Intervista - - POSTA -

Si sot një vit më parë erdhe në jetë ti, princesha jonë Gloria. Triumfove dashurinë e dy prindërve të tu që të duan pa fund dhe je krijesa më bukur në botë për ne. Të urojmë të rritesh e lumtur, e bukur dhe plot shëndet. Të urojmë të bëhesh 100 vjeçe, motivi jetës sonë! Gëzuar ditëlindjen, dashuria jonë, Gloria. Tanti auguri amore di pappa e mama. Auguri la nosta gioia!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.