Fjollën e tradhtojnë të pasmet!

Intervista - - FAQE 1 -

Fjolla Morina më shumë sesa si këngëtare, njihet si një femër me linja për t’u patur zili. Fotot profesionale të herëpashershme që ajo postonte, bënin ta kishin zili shumë vajza, por ja që fotoshopi dhe jeta reale, janë shumë ndryshe! Ne pamë një foto të Fjollës nga njëri prej koncerteve të saj këtu në Tiranë dhe ç’të shihnim?! Të pasmet e asaj vajzës seksi që kishim në mendje, linin shumë për të dëshiruar me celulitin që shfaqej kudo. Me sa duket, nuk është vetëm Enca mbretëresha e photoshopit. Ne kemi një këshillë për këngëtaret tona: Goca, bëni mirë ta lini fotoshopin dhe të filloni palestrën!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.