Kur del Bleona, hap telashe!

Intervista - - FAQE 1 -

Ditët e saj nuk i ngjajnë aspak njëratjetrës. Këto ditë ajo ndodhet në Amerikë dhe po i shijon ato në maksimum me… veten e saj. “Po dal të hap ca telashe” shkruan ajo poshtë fotos që poston në faqen e saj teksa është bërë gati për të dalë. Por si argëtohet Bleona? Ajo ka zgjedhur të përjetojë disa orë adrenaline duke luajtur poker. Me sa duket, pasi pa që nuk po i ecën në dashuri, ajo po provon fatin në lojë sepse, “kush nuk ka fat në dashuri, ka në lojë”, apo jo?! Presim Bleonën të na thotë a është e vërtetë kjo shprehje...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.