Shoqata “ofendon” Rozanën!

Intervista - - FAQE 1 -

“Kam një jetë që i këndoj femrës, shkruaj për dhunën ndaj saj dhe çuditërisht nuk e shoh ftesën për bamirësi nga kjo shoqatë”, ka thënë Rozana, të cilën nuk e kanë ftuar të marrë pjesë në një koncert bamirësie kushtuar së fundmi femrave të dhunuara.

Ne e dimë që Rozana nuk e ka aspak problem të shprehet lirshëm dhe nuk habitemi me çfarë ka shkruar ajo në statusin e saj, të cilin po jua tregojmë edhe juve...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.