Del në dritë trashëgimtarja e vërtetë e Nikolës

Intervista - - FAQE 1 -

Feliksi habitet kur shikon Palomën në seancën e parë të divorcit të prindërve, në krah të të atit. Sezari i shpjegon se ashtu siç ka ardhur ai përkrah së ëmës, ai vendosi të merrte me vete Palomën. Seanca shndërrohet në një skenë xhelozie dhe grindjesh mes të katërve...

Pilari i kthehet kundër Palomës

Pilari deklaron se ajo kërkon gjysmën e spitalit dhe pjesën më të madhe të pasurisë së Sezarit, ndaj seanca përfundon pa arritur në një marrëveshje. Pilari i kthehet kundër Palomës, duke e akuzuar se i ka dalë në në krah të atit, me qëllimin për të përfituar prej tij. Pilari, gjithashtu pranon se ka arsye që e do Feliksin më shumë se atë. Paloma del e zemëruar nga shtëpia.

Amarilisi i thotë Eronit se e mbajti atë fëmijë sepse e do dhe dëshiron të qëndrojë me të. Ai e pranon se që nga momenti kur ësh-

Pas pesë vjetësh... të lidhur me Nikon, nuk ka ndier tërheqje më të madhe se ajo që po ndjen tani për Amarilisin, por se nuk do që t’i japë fund lidhjes së tij. Amarilisi i thotë se nuk po i kërkon që ai të heqë dorë nga Nikoja, por që t’i japë edhe asaj pak dashuri.

Nidoja takohet me Feliksin dhe i tregon të ardhurat që ka marrë nga shitja e pikturave të tij. Ai i kërkon Feliksit ta ndihmojë për t’ia marrë Paulinën Palomës. Feliksi e këshillon ta fitojë Paulinën pak nga pak, duke i bërë dhurata. Nidoja shkon në shkollën e Paulinës, e cila trembet se mos ai ka ardhur ta rrëmbejë sërish, por ai e qetëson dhe i thotë se ka ardhur vetëm ta takojë sepse e ka marrë malli për të. Ai i dhuron një tablet dhe i kërkon ta lejojë që të takohen sërish.

Testamenti i Nikolës mund

të dalë i pavlefshëm

Feliksi i kërkon Pilarit të trego- het e kujdesshme në procesin e divorcit, pasi i ati po përpiqet ta vjedhë dhe ta lërë pa asgjë, gjë që e bën Pilarin të ndihet shumë e pasigurt. Ajo i thotë se nuk di se si të zbulojë se cilat janë qëllimet e Sezarit, por Feliksi e këshillon që për këtë të përdorë Palomën.

Pilari thërritet në një takim me të gjithë trashëgimtarët e Nikolës. Aty mëson se testamenti mund të humbasë vlefshmërinë. Talesi dhe kryesisht Lejla shpërthejnë kur e mësojnë këtë lajm. Ata thonë se të gjithë e dinë që Nikola nuk kishte familjarë të tjerë të gjallë. Lejla pyet avokatin se kush mund të jetë ky trashëgimtar, por avokati thotë se atij nuk i lejohet t’i japë përgjigje kësaj pyetjeje.

Talesi i rrëfen Lejlës se më në fund e mbaroi librin e tij, por nuk ia tregon asaj titullin, pasi do që kjo të jetë një surprizë. Talesit i duket sikur shikon Nikolën duke ecur në rrugë dhe del nga shtëpia. Kur kthehet, e kupton se Lejla ka lexuar librin e tij në të cilin ai flet për Nikolën. E tërbuar nga kjo, Lejla e hedh kompjuterin nga dritarja.

Feliksi e quan Palomën bastarde

Sezari mblidhet me familjen e tij për të vendosur se si do ta ndajnë pasurinë dhe në ç’situatë do të mbetet Pilari e fëmijët e tij. Ai shkon në shtëpi i shoqëruar me Alinën, të cilën Feliksi nuk humbet rast për ta ofenduar.

Sezari u thotë se është i gatshëm ta ndajë gjithçka përgjysëm, me kusht që Paloma të mbajë presidencën e spitalit, gjë që e tërbon Feliksin, i cili nuk përmbahet dot dhe shpërthen duke nxjerrë jashtë të gjithë urrejtjen që ka mbledhur gjatë gjithë kësaj kohe për të motrën. Ai nis t’i bërtasë Palomës, duke e quajtur bastarde, oportuniste dhe tradhtare.

Paloma, e ofenduar i thotë se kurrë nuk e ka kërkuar presidencën e spitalit dhe se e vetmja gjë që ka dashur, ka qenë që të jenë sërish një familje si dikur. Ajo thotë se e ndjen veten vajzë të Pilarit, ashtu siç është edhe ai. E shokuar nga reagimi i të vëllait, ajo i thotë se kurrë nuk e kishte menduar që ai e urrente kaq shumë...

Brunoja i kërkon Palomës

t’i ruhet të vëllait

Feliksi i kërkon të falur Pilarit që reagoi në një mënyrë të tillë. Pilari i thotë se e kupton dhe se do të mbajë gjithmonë anën e tij. Feliksi i thotë se do që ta marrë presidencën e spitalit vetëm e vetëm për t’u hakmarrë ndaj të atit për gjithçka që u ka bërë atyre.

Paloma i tregon Brunos ato që i ka thënë Feliksi dhe i thotë se i duket si një njeri që gjithmonë ka vënë një maskë kur ka qenë përballë saj, maskë që e hoqi vetëm tani. Brunoja i kërkon që të tregohet e kujdesshme, pasi vëllai i saj është shumë i rrezikshëm, i gatshëm të bëjë gjithçka vetëm e vetëm për të marrë presidencën e spitalit.

Të nesërmen, Feliksi shkon në konsultoren e Palomës për t’i kërkuar të falur, por Paloma dyshon në sinqeritetin e tij...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.