ARBEN AHMETAJ

Intervista - - AKTUALITET -

Nuk takuam dot këtë javë as zotin Arben Ahmetaj, Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes. Deshëm ta pyesim nëse e lexoi ai lajmin e publikuar këtë javë në shtyp se në Zelandën e Re, një femër, në shenjë proteste ka goditur me penis artificial ministrin e Ekonomisë në Zelandën e Re, Steven Xhojs, sepse, sipas saj, ai po përdhunon vendin duke shitur lirinë dhe të drejtat tona”. Kështu i bërtiti zonja atij dhe i hodhi në fytyrë vibratorin. Shkak për këtë dhe për protesta të shumta në Zelandën e Re ishte një koncension që e ka dhënë qeveria pa informuar publikun. Lexoni me kujdes, të dashur lexues: ka qenë fjala vetëm për një koncesion. Po te ne që janë dhënë me dhjetëra e priten të jepen edhe të tjerë? Ndaj deshëm ta pyesnim zotin Ahmetaj nëse i ka shkaktuar frikë ky lajm. Apo është i qetë, se te ne lodrat e seksit nuk janë shumë të përhapura?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.