PANDELI MAJKO

Intervista - - AKTUALITET -

Nuk takuam dot këtë javë as Pandeli Majkon, deputetin e PS- së dhe ishkryeministrin e vendit. E ndoqëm Pandin në një intervistë në Top Channel dhe na ngeli merak ajo përgjigjja e tij se “Blushi ka të drejtë, por unë jam me Ramën”. Qëkur Pandi ka vendosur të jetë me ata që nuk kanë të drejtë? Apo ç’rëndësi ka e drejta, rëndësi ka qenia me kryetarin e Partisë dhe servilizmi ndaj tij?! Ai të jep karrigen e deputetit e ndonjë gjë më tepër, nuk ta jep Partia. Prandaj në djall të shkojë e drejta, demokratizimi i partisë, të rrojë kryetari! Apo jo, zoti Majko?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.