Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

I nderuar zoti Berisha, ju jeni i vetmi njeri të cilit dua t’i besoj hallin tim, në mirëkuptim se nuk keni për të më nxjerrë identitetin. Faleminderit që ekzistoni.

Edi Rama më shkeli këpucën ndërsa ecja në bulevard! Mirë që ma shkeli, por nuk më kërkoi as falje. Iu ktheva dhe i thashë: “Më shkelët zotëri, ku i keni sytë?”, por ai ma ktheu vrazhdë:

“M’u ngatërruat nëpër këmbë”. Këpuca ime firmato u prish keq dhe nuk regullohet,

Përgatiti:

Speci Djegës pasi profesionet e këpucarit janë zhdukur prej kohësh.

Kjo është fotoja e këpucës sime... Ju lutem, më gjeni një këpucar, zoti Berisha!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.