Shën Valentini; lidhjet dhe ndarjet më të bujshme të këtij viti

Intervista - - SPECIALE -

Kemi vendosur të hedhim një sy në ret rospektivë, drejt historive të dashu risë së VIP-ave tanë, disa prej të cilave kanë përfunduar në ndarje dhe disa vazhdojnë ende e shpresojmë, për shumë gjatë. Kështu, pasi të keni marrë dhuratën nga të dashurit tuaj të zemrës në ditën që mban emrin e të dashuruarve, vishni pizhamat, merrni një filxhan kakao të ngrohtë dhe me gazetën në dorë, uluni pranë oxhakut për të lexuar disa histori dashurie sepse ku i dihet, ndoshta ndonjëra prej tyre ngjan me historitë tuaja… shpresojmë, me ato të bukurat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.