Klintoni dhe Renata; dashuria nuk njeh moshë, por diferenca në moshë njeh… ndarje

Intervista - - SPECIALE -

Lidhja e tyre në fillim u kritikua për shkak të diferencës së theksuar të moshës që kishin me njëri-tjetrin, por pastaj ata u kthyen në çiftin më të përfolur të momentit, duke mbushur pa pushim faqet e shtypit rozë. Modeli Klinton Zeqiraj dhe aktorja e humorit Renata patën një histori dashurie së bashku, nga ato historitë ku çif- ti të linte të hamendësoje shumë për llojin e lidhjes. Megjithatë, shigjeta e Kupidit edhe te ky çift duket se nuk e kishte marrë drejtimin mirë sepse lidhja e tyre tashmë ka marrë fund. Një Shën Valentin singëll i pret Klintonin dhe Renatën të cilët janë të pritje të shigjetës së radhës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.