Marina dhe Getoari

Intervista - - SPECIALE -

Eh, dashuria, dashuria! Sa të ëmbla janë këto fillimet e dashurisë, siç po na e tregojnë edhe çifti më i ri në shoubizin shqiptar, Marina Vjollca dhe Getoar Selimi. Ata të dy në fillim fshiheshin vetë dhe fshihnin edhe ndjenjat që kishin për njëritjetrin, por kur dy njerëz dashurohen, zor të mbahet e fshehtë lidhja e tyre. Bukuroshja Marinë ishte ndër vajzat e vetme të shoubizit shqiptar që nuk ishte përfolur për lidhje me djem, derisa doli Getoari që rezultoi të ishte edhe “Marinari” i preferuar i Marinës. Një Shën Valentin plot dashuri ky i Marinës dhe i Getoarit!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.