Floriana dhe Tedi: Dashuritë e mëdha nuk veshin fustan të bardhë

Intervista - - SPECIALE -

Mes tyre dukej se do të kishte dashuri të përjetshme, por historia e gjatë e dashurisë na bëri të mendojmë se jeta të bën edhe surpriza të pakëndshme. Pas 5 vitesh bashkëjetesë, çifti perfekt u nda dhe thuhet se arsyeja e kësaj ndarjeje ka qenë tradhtia… e Tedit me një modele. Vazhdimi? Tedi nuk humbi kohë dhe menjëherë e pamë në krahët e Era Xhabaftit, një emër i ri në fushën e biznesit që pritet t’i dhurojë atij edhe një fëmijë. Ndërkaq, edhe pse kjo dashuri u thye, Floriana nuk e humbi kurrë buzëqeshjen e çiltër që e ka karakterizuar gjithnjë, si për të thënë se jeta vazhdon…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.