Soni e Mirko; siç u nis, nuk u bitis

Intervista - - SPECIALE -

Historia e tyre e dashurisë nisi në një garë vallëzimi, aty ku ata të dy nuk ndërthurën vetëm lëvizjet, por edhe ndjenjat e tyre. Nga një çift vallëzimi në skenë, lindi një çift partnerësh edhe në jetë. Dashuria e Sonit dhe Mirkos i kaloi të gjitha fazat nëpër të cilat kalon një dashuri normale duke u finalizuar edhe me frytin e dashurisë, fëm- ijën, por fundi nuk ishte shkruar të ishte ai që pritej. Arsyeja? Sipas Sonit, ishte ajo që zgjodhi karrierën në vend të familjes, edhe pse e pati të vështirë këtë zgjedhje. Por ja që këtë Shën Valentin, edhe pas tymnajës se së fundi mes saj dhe Landit të grupit West Side kishte një flirt, këngëtarja do ta kalojë singëll.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.