Anxhelina dhe Hysenbelliu... Ku është çifti simpatik?

Intervista - - SPECIALE -

E dinit ju? As ne, por ja që qenka e vërtetë. Lidhja e Anxhelina Hadërgjonajt me futbollistin Fatjon Hysenbelliu ka marrë fund. Ata të dy dukeshin mjaft mirë bashkë dhe dukej sikur po i mbushnin me dashuri faqet e librit të historisë së tyre, por nuk e dimë se cilit prej tyre i mbaroi boja e stilolapsit në këtë moment të jetës. Këtij çifti, për këtë Shën Valetin, do t’i dhuronim një stilolaps që ta vazhdonin historinë e tyre të dashurisë aty ku e kanë lënë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.