Renatinjo dhe Nejmari

Intervista - - SPORT -

- Te ne ka bërë shumë përshtypje miqësia juaj me Nejmarin...

- Nejmarin e kam mik dhe është një shok i mirë. - Si keni krijuar afrimitet ju të dy? - Në Brazil kemi dalë të dy nga Akademia e Santosit dhe aty jemi miqësuar. E ruajmë respektin reciprok.

- Bëri shumë bujë edhe fakti që ai ju ktheu urimin e ditëlindjes...

- Nuk ka asgjë për t’u çuditur. Është një urim mes miqsh.

- Si është të kesh mik një yll të fut- bollit botëror që luan me Barcelonën?

- Nuk është një fakt që ka rëndësi, pasi ai është një njeri i thejshtë, pavarësisht se është ndër më të mirët në botë.

- Keni biseduar për transferimin në Shqipëri?

- Është në dijeni, por nuk kemi folur shumë pasi kemi qenë të dy të impenjuar.

- Do të vijë në Shqipëri për t’iu shikuar në ndonjë takim?

- Nuk e di... nuk e kam biseduar ndonjëherë këtë gjë me të.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.