Braziliani dhe Shqipëria

Intervista - - SPORT -

- Një fjalë në shqip? - Ujë. - Ekipi i cilit qytet është Skënderbeu? - I Korçës. - Tifozët e ekipit tuaj? - Ujqërit e dëborës. - Kryeqyteti ynë? - Tirana. - Monedha jonë? - Lek. - Heroi ynë Kombëtar?

- ( Qesh) Këtë ma kanë mësuar, e pranoj. Skënderbeu. - Qyteti më verior? - Nuk e di. - Më jugori? - No, no. (Qesh) - Ushqimi tradicional i Korçës?

- Ej, akoma nuk e njoh aq mirë. (Qesh)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.