Fat(n)e!

Intervista - - POSTA -

Gjithë jeta është rrugë e gjatë, s’e di pse vetëm pija të jep jetë, e të çon në qiellin e shtatë, ti je viktimë e këtë e di mirë, e prapë se prapë të pëlqen të jesh i pirë. Çdo ditë shkon atje ku veten gjen, dhe thua më mirë i dehur e behem, përherë të flasin e ikën sakaq, çdo gjë me vlerë nuk të kënaq, por nuk mund të hesht më shumë se kaq. Një mbrëmje dhjetori u rrëzove përdhe, dhe sot miku Fane nuk di ku je, në mëhallë, në spital apo… Një ditë do na mungosh shumë, në çdo hap dhe në çdo gjurmë!

Isidor Koti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.