Në Angli

Intervista - - ARGËTIM -

rit humo ii Kënd

Dy shqiptarë po punojnë në një servis makinash, kur vjen policia e emigracionit dhe pyet njërin:

- Do you speak english (A flet anglisht)? - Yes (Po)! - Do you have documents to stay in England (A ke dokumente për të qëndruar në Angli)? - Yes (Po)! - Please call that other emigrant to come here (Të lutem thirri atij emigrantit tjetër të vijë këtu).

- Ok... O Kapllan, mbathja se e hongre!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.