Indiani

Intervista - - ARGËTIM -

Një indian shkon në zyrën e komunës dhe i thotë nëpunësit:

- Përshëndetje. Më quajnë Kali i Madh i Hekurt, që shfryn dhe vrapon në një rrugë të gjatë të hekurt, shtrirë në shkretëtirë. Kam ardhur sepse dua të ndryshoj emrin.

- Në rregull. Si doni të quheni?

- Tren!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.