EDI RAMA

Intervista - - AKTUALITET -

Ju bëri përshtypje diçka këtë javë, të dashur lexues?! Në fillim të javës, kryeministri Edi Rama deklaroi në një intervistë televizive se nuk do të ketë ndryshime në qeveri. Por, pa kaluar as tetë orë nga kjo deklaratë, ai vendosi që Shkëlqim Cani të ikë nga posti i Ministrit të Financave dhe në vend të tij të shkojë Arben Ahmetaj. Ndërsa në vend të Ahmetajt, do të emërohej zonja Milva Ekonomi, zëndësministre e shëndetësisë. Si i ndryshon kaq shpejt mendja zotit Rama për një gjë jo pak të rëndësishme si ministri i Financave, do të pyesni ju? Këtë nuk e dimë, ndaj

Me zotin Erion Veliaj, kryetarin e Bashkiseë së Tiranës këtë javë deshëm të bisedonim në lidhje me parkun e ri për fëmijë, që ai do të ndërtojë te Liqeni Artificial, park që ngjalli shumë diskutime e protesta këtë javë, sidomos, për shkak të pemëve që do të priten. Me gjithë protestat, Veliaj nuk hoqi dorë e do ta ndërtojë aty parkun, edhe pse i duhet të presë disa pemë që ai i quan “të sëmura”. A e di zoti Veliaj se pemët nuk janë të tijat?! A e zoti Veliaj se as parku nuk është i tij, por i qytetarëve të Tiranës?! Si merr guximin dhe urdhëron prerjen e pemëve që janë deshëm ta intervistonim zotin Rama këto ditë. “E kishte vendosur se do ta ndryshonte ministrin dhe gënjeu në emisionin televiziv, apo vendosi aty për aty, të nesërmen?”, deshëm ta pyesnim atë. Është ky parimi i punës së kryeministrit, që vendos kështu tak-fak, edhe për gjëra të tilla të rëndësishme për një vendi si i yni, siç është ministri i financave dhe i ekonomisë? E quan këtë aftësi ai, apo...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.