SALI BERISHA

Intervista - - AKTUALITET -

Nuk takuam këtë javë as zotin Sali Berisha. Atë deshëm ta pyesnim për një fakt të bërë publik këtë javë nga shtypi në lidhje me sulmin që ai bëri ndaj biznesmenit Besnik Sulaj.

A është e vërtetë se ky biznesmen ka pasur për 8 vite, sa ka qenë ai kryeministër, konsulente Argita Berishën, vajzën e tij dhe i paguante asaj jo pak, por 3 mijë euro në muaj?! Mos ka lidhje sulmi që ai bën ndaj tij me faktin se ai ka ndërprerë bashkëpunmin me Ar- gitën?!

“Po për akuzën që ju bëri Taulant Balla në parlament dhe që është bërë më parë publike në shtyp për disa valixhe hekuri të nxjerra jashtë shtetit nga djali juaj, Shkëlzeni, keni gjë për të thënë?!”, deshëm ta pyesnim zotin Berisha. Se ai flet për çdo akuzë që i bëhet, ndërsa për këtë ka heshtur...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.