ERION VELIAJ

Intervista - - AKTUALITET -

mbjellë kur ai nuk kishte lindur akoma?! Si guxon ai e ndërton ai aty diçka pa pyetur as qytetarët e as përfaqësuesit e tyre në këshillin bashkiak?! A nuk ka parë ai se jashtë zhvendosin edhe rrugët, edhe ndërtesat për një pemë?! A e di ai se në çdo vend të botës “ta masin kokën me pe” po preve një pemë?! Pastaj, pak vende pa pemë ka te Liqeni? Pse nuk e ndërton aty parkun për fëmijët ai?! Bosh është vendi në krah të lapidarit të Debatikut, siç është bosh edhe fusha përballë digës ku flitet se do të ndërtohen qiellgërvishtëset, për të cilat ai, kur qe në opozitë, nuk ishte dakord. Dhe në fund do të donim t’i bënim edhe një pyetje: A është e vërtetë se administrator i kompanisë fituese që do të ndërtojë lojnat e fëmijëve është burri i një drejtoreshe ne bashki? E di ai këtë? Është rastësi? Apo është më mirë kur punët bëhen “brenda familjes”?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.