Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

I nderuar zoti Berisha, unë që po ju shkruaj jam një 23 vjeçare që kam një hall shumë të madh. Dua të bëj një denoncim ndaj Kryeministrit Rama. Çështja është se unë kam rënë në dashuri me Arben Ahemetajn, por tani që ai u be minstër më i rëndësishëm, unë nuk kam shance me atë. Nuk di si t’ia bëj se më përpara kisha mundësi t’i çoja kërkesë miqësie në Facebook, por direkt pas emërimit, Benit iu rritën miqtë në Facebook, sa kaloi limitin dhe unë tani nuk mund të jem as mik me të. Diçka që më dhemb më tepër është fakti

Përgatiti:

Speci Djegës që Beni nuk është në dijeni të ekzistencës sime. E urrej për vdekje atë Ramën që ma bëri këtë gjë. Shikoni sa seksi duket Ahmetaj në këtë foto dhe ju lutem, më jepni të drejtë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.