Rei Spaholli

Intervista - - ANKETA -

Jam shumë dakord që muxhahedinët të vijnë në Shqipëri. Amerika asnjëherë nuk ka gabuar në politikat e saj. Neve mirë na bëhet ta ndihmojmë në strehimin e këtyre personave pasi përfitojmë mbështetje të vazhdueshme nga Amerika dhe rreth 200 miliardë ndihma. Ata janë njerëz të penduar dhe ashtu siç e kundërshtojnë Amerikën për vendimin e saj përkrahës ndaj Kosovës, ashtu edhe shumë shtete kanë refuzuar të pranojnë muxhahedinët, por në fund të fundit, Amerika kurrë nuk i fut shtetet në luftë dhe vendimet e saj kanë qenë gjithnjë të drejta.

Nardi

Absolutisht jo. Ata janë opozita e Iranit. Në Iran kishin bërë trazira dhe përleshje, mosbindje civile, sulme mbi shkolla dhe institucione. Ne, pse i marrim këtej? Se na thotë Ameri-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.