Skënderi

Intervista - - ANKETA -

Po dhe ata kemi mangut ne të na vijnë. Ata janë kriminelë e krimineli nuk ndryshon. Është e pamundur. Pse t’i duam ne? Ne mezi ushqehemi për vete. I mendojnë pasojat që mund të kemi?

Petriti

Shqipëria rrezikon nga muxhahedinët. Janë plot 2000 vetë, jo pak. Ne rrezikojmë nga ata, po na përdorin si kosh plehrash, tamam si me armët kimike. Unë nuk jam dakord që ata të vijnë këtu e të strehohen. Aq do diçka sa të futet e hajde ta nxjerrësh pastaj! Sikur nuk na mjaftojnë hallet tona neve.

Arti

Nuk jam dakord për arsye se ata janë kriminelë të rrezikshëm që kërkohen nga interpoli. E nga ta dimë ne që janë penduar vërtet? Nuk mund të kontrollosh 1 e jo më 2000 vetë! Po Kerri, prandaj erdhi këtu?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.