Ajeda

Intervista - - ANKETA -

Dakord jam. Le të vijnë. Njerëz janë dhe ata. Neve na kanë ndihmuar shtetet e tjera si në raste internimi, por edhe nevoje. Na vinte mirë ne shqiptarëve atëherë? Pse të mos e bëjmë edhe ne tani diçka të vogël për SHBA-në? Nuk thua shqyqyr që kemi mundësi t’i ndihmojmë?! Po, jam shumë dakord që muxhahedinët të vijnë në Shqipëri. Ne shqiptarët po tregojmë që jemi mikpritës dhe humanistë në sytë e botës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.