Sakshi pranon të fejohet me Alekun

“Bidaai”

Intervista - - TELENOVELA -

Ragni vazhdon të kundërshtojë Vasundrën në qëllimin e saj për të martuar sërish Alekun. Sakshi shkon në shtëpinë e Prakashit dhe i qeras me ëmbëlsira për punën e re. Aty ajo takohet me Ragnin, e cila ka shkuar të flasë me të atin për faktin që Vasundra ka vendosur të rimartojë Alekun. Aleku, Anmoli, Kushi, Guni dhe Ragni bëjnë një festë për t’i rikthyer humorin Tamanës së mërzitur. Malti blen perime me çmim të shtrenjtë, edhe pse Vineti përpiqet ta ndalojë atë. Aleku zgjohet natën pas një gjumi të shqetësuar dhe Kushi kujdeset e këndon për të...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.