Vasundra i bën një propozim Sakshit

Intervista - - TELENOVELA -

Vasundra lë takim me Sakshin dhe e takon atë. Kjo e fundit shokohet kur Vasundra i kërkon që të martohet me Alekun. Vasundra i bën asaj një dhuratë në vend të Alekut dhe e fton në një festë ku ajo do të jetë e ftuar e veçantë dhe në të cilën, nëse është e mundur, ata do të deklarojnë fejesën e saj me Alekun. Vasundra i kërkon të mendohet për këtë propozim, pasi ajo do të jetë në pritje të përgjigjes.

Aleku ua tregon portretin e Sakshit Anmolit dhe Ragnit. Ai lumturohet kur mëson se Ragni e di se kush është kjo vajzë. Prakashi i kërkon Vinetit ta ndihmojnë Sakshin për të gjetur një punë të re dhe shkon në zyrën e Vasundrës për t’ia kërkuar këtë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.