Kushi i kërkon Vasundrës t’i gjejë mama tjetër

Intervista - - TELENOVELA -

Tamana shkon në shtëpinë e gjyshërve të saj dhe Koshalia i telefonon Ragnit për t’i treguar. Koshalia shqetësohet për neglizhencën që tregon Ragni ndaj Tamanës dhe së bashku me Sumitrën i tërheqin vëmendjen asaj për këtë sjellje. Kushi e dëgjon këtë bisedë dhe preket. Ragni përpiqet ta bëjë Tamanën të kuptojë se pse dashuria e saj ndahet mes Tamanës dhe Kushit. E prekur nga këto që ndodhin, Kushi shkon te Vasundra dhe i kërkon asaj të gjejë një nënë tjetër për të. Kushi sakrifikon veten e saj vetëm e

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.