Zjarrmi i dashurisë

Intervista - - POSTA -

Të të humbisja ty Sdo kisha dashur kurrësesi Madje humbjes do ti falja sytë e mi Dhe verbërisht do të dashuroja ty!

Alban Arapi

Përgatiti faqen:

Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.