Nuk Je

Intervista - - POSTA -

Ti do që të ikësh larg siç bën një shpend, nuk është e lehtë që t’ia dalësh vetë, edhe pa fjalë e di çfarë ndjen dhe si duron, nuk je fëmijë, por për fëmijën tënd mendon. Një jetë të është falur dhe ke falur, s’ke ardhur e nuk do të jesh kurrë vetëm, asgjë s’mund të ndalojë e harrojë, dashurinë që nuk mund të mbarojë. Dhimbja që kalon të bën më të fortë, mos u ndal, jetën e jetës që dhe jeto, në krahët e tu përsëri do të jetë, përqafimi që hesht dhe të flet.

Isidor Koti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.