Dashuri platonike

Intervista - - POSTA -

Dashuria ndjek dashurinë Ndërsa ne dashurisë i vjedhim dashuri Për të fituar mbi dashurinë Por, vallë sa dashuri na duhet?! Të gjithë vrapojmë Për të gjetur dashurinë Dhe kur e gjejmë dashurinë Vrapojmë për ta humbur atë!

Alban Arapi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.