Rri me mua

Intervista - - POSTA -

Atëherë kur jeta dukej mërzi Ku s’dija ç’ish’ mëngjes a mbrëmje. U gjende ti si një hyjni Si oksigjen, si dritë u gjende Kur shihja shpresën se si venitej Ku s’kisha sy, as shpirt, as mendje Dhe zemrën plagë që përpëlitej U gjende ti..., ah, ti u gjende!

I besoj zjarrit të dashurisë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.