E keni parë këtë djalë?

Intervista - - NJERI-TJETRIT -

Personi në foto quhet Daniel Nelaj. Është 25 vjeç dhe është parë për herë të fundit në Vlorë më 15 mars 2015. Që atëherë, familja ka humbur çdo gjurmë të tij. Nëse ka njeri ndonjë informacion, ju lutemi të kontaktojë në 00393808910835.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.