Rozana Radi mbron nderin e Kimit me… gishtin e mesit

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Një video e postuar nga parukieri shqiptar i Kim Kardashianit në faqen e tij të Instagramit, ku Kimi thotë shqip: “Sa bukur Mario”, po qarkullon së shumti nëpër rrjete sociale. Këtë video e kanë imituar edhe mjaft personazhe shqiptare, ku do të veçonim Rozana Radin bashkë me një mikeshën e saj, sigurisht duke e përcjellë me nota humori. Por me sa duket, pas publikimit të kësaj videoja 15 sekondëshe, Rozana nuk është përballur me reagime pozitive pasi nuk ka vonuar shumë dhe në një foto e publikuar pak minuta më vo në, po me mikeshën e saj, por këtë herë Rozana i përshëndet ndjekësit e videos me gishtin e mesit, ndërsa në foto ka shkruar: “Mbrojmë nderin e Kimit”. Po ta dinte Kimi vallë, a do t’i përshëndeste edhe vajzat me një tjetër video?

MozzikdheGetinjo, dyreperat epëlqyertëmomentit,janëvëllezërit qëpokorrinsuksessecilipërllogari të tij, por duket se kur vjen puna te suksesi, shpesh nuk ka vend për mirënjohje.Kështu,kompozitoringa KosovaBiniNebihukashpërthyer i indijuar ndaj dy vëllezërve të cilët i quan mosmirënjohës.Ai thotë që Gramozin (Mozzik-un) e ka marrë nga rruga dhe i ka realizuar këngën e parë, i ka hapur derën e studios kur ai ishte në momentin e tij më kritik. Madje puna arriti deri aty sa edhe dy vëllezërit u përçanë. Kur janë pyetur nëse publiku i Ferizajt i ka përkrahur, djemtënukjanëpërgjigjur, ndërkohë që Bini thotë se Ferizaj dhe ai vetë i ka përkrahur shumë këta dy djem pa asnjë përfitim. “Dalin 2 ferizajlidheijapinvleradikujttjetër. Nuk kam kurrfarë inati personal

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.