Mozzik dhe Getinjo, dy vëllezër mosmirënjohës!

Intervista - - FACEBOOK VIP -

me djemte se këtë biznes e kam në dorë qysh kur ata ishin fëmijë, veç desha me sqaru se këta dy djem, Ferizaj i ka përkrah”, përfundon Bini. Ndërkaq, Getinjo ka reaguar menjëherë me postiminqëjumundtalexonimë lart, ku sugjeron punë dhe jo fjalë, sefjalëtpërhapinkaos. Kynukështë i vetmi rast kur ka konflikt mes producentëve dhe këngëtarëve, bile ne jemi të sigurt se nuk ka për të qenë as i fundit...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.